Nieuws

MTA Group breidt capaciteit uit met productielocatie HTPS India

(03-05-2018)

MTA uit Helmond is ambitieus en volop in ontwikkeling. Binnen de MTA Group zorgen High Tech Parts & Supplies en een productielocatie in Roemenië op dit moment voor kwalitatief hoogwaardige verspaning en productie van onderdelen. In verband met de groei van MTA dient ook de flexibele productiecapaciteit uitgebreid te worden. Met de oprichting van HTPS India speelt MTA in op deze behoefte.

HTPS India met Nederlandse basis

Het team van HTPS India heeft een stevige basis, doordat zij ruim een jaar bij HTPS in Nederland geschoold zijn én ervaring opgedaan hebben. Het machinepark in India is identiek aan de machines die bij HTPS Netherlands in Helmond gebruikt worden. De productie wordt komende maanden stapsgewijs opgebouwd en kennis en ervaringen vanuit het kennisinstituut in Nederland worden uitgewisseld. Productiemanager Simran Oberoi is blij dat hij na een jaar van voorbereiden en ervaring op doen, nu in India de werkzaamheden kan starten en uitbouwen. De grondige scholing en voorbereiding en begeleiding vanuit Nederland zorgen ervoor dat processen beheerst worden en efficiënt verlopen.

MTA Group

De MTA Group is gevestigd in Helmond en in 2002 opgericht door Robert Manders en Patrick Geerts. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een innovatieve, mechatronicapartner die sterk is n het ontwikkelen én optimaliseren van complexe high-tech, mechatronische oplossingen. MTA zet unieke ontwikkel-, maak- en regiekwaliteit in om klanten te laten excelleren. MTA helpt bij system development, system engineering en system supply en draagt zo bij aan technische innovaties en ontwikkelingen, bedrijfsprocessen en een positief bedrijfsresultaat.

www.m-t-a.nl