Unisign Unipent 4000 portaal bewerkingscentrum

Unipent 4000 bewerkingscentrum

Merk:

Unisign

Model:

Unipent 4000

Status:

Nieuw

De UNIPENT 4000 vertegenwoordigt de nieuwste generatie van UNISIGN verticale bewerkingscentra waarbij een groot verspanend vermogen in 5 assen wordt gecombineerd met hoogdynamische machine-eigenschappen en hoogst haalbare productnauwkeurigheden. De UNIPENT 4000 is het resultaat van een voortdurend ontwikkelingsproces, waarin de ervaringen in het ontwikkelen en produceren van bewerkingscentra gedurende meer dan 30 jaar tot uitdrukking komen.

 

Het concept van de UNIPENT 4000 is gebaseerd op een portaalmachine met een tweezijdig gesynchroniseerde aandrijving in Y-richting voor de verrijdbare brug en een in X-richting verrijdbare spilslede met ram. De portaalbrug is zeer licht geconstrueerd met zeer hoge stijfheideigenschappen.

Het UNIPENT 4000 machineframe is aan de voorzijde voorzien van een montagevlak welk is geplaatst onder een hoek van 45°. In dit frame is een draai-zwenktafel ingebouwd voor het 5-assig positioneren of bewerken van complexe delen. Tevens vergemakkelijkt het montagevlak de afvoer van spanen en koelwater.

 

De machine is volledig gesloten met elektronische bewaakte toegangsdeuren. Een schuifbalg (optie) aan de bovenzijde kan geopend worden om belading vanaf de bovenzijde mogelijk te maken.

Unisign

Adres

PB 7407

5980 AA

Panningen

Telefoon

077-3073777

E-mail

info@unisign.nl

Website

www.unisign.nl

Ga naar bedrijfsprofiel